Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У партії Ющенка вимагають $10 000 та ображають прпістів бомжами?

Вівторок, 27 вересня 2005, 16:33

Депутат Олена Бондаренко заявляє про вихід з партії "Народний Союз Наша Україна" через "олігархізацію" партії окремими її керівниками.

Про це вона сказала на прес-конференції у вівторок.

За словами Бондаренко, у НСНУ відбувається залучення в лави партії людей з "високими фінансовими можливостями, які йдуть в партію для лобіювання своїх бізнес-інтересів".

"Партія перетворюється на механізм лобізму", - сказала вона.

Серед "людей бізнесу", які залучають до партії олігархів, Бондаренко назвала заступника голови ради НСНУ, лідера фракції партії Миколу Мартиненка, колишнього першого помічника президента, члена ради партії Олександра Третякова і екс-міністра з надзвичайних ситуацій, члена ради партії Давида Жванію.

На питання, хто, на думку Бондаренко, стоїть за цими людьми, вона відповіла: "Я переконана, що за цією групою людей стоїть Петро Порошенко".

Бондаренко навела приклад призначення керівником Київської облорганізації НСНУ Вадима Литвина, який, за її словами, "ділить партійців на "наших" і "не наших", при цьому беручи за критерій саме фінансовий чинник".

Вона також навела одне з висловлювань Литвина: "Ми люди Порошенка, і нам ніколи нічого не буде, він нас завжди захистить", - процитувала його Бондаренко.

За її словами, Литвин також називав членів ПРП "бомжами". "Тоді всі люди – бомжі, які стояли на Майдані", - обурилась Бондаренко.

На питання, яким саме бізнесом займається Литвин, Бондаренко відповіла: "У пана Литвина є будівельний і земельний бізнес на теренах Київської області".

Бондаренко вважає, що Віктор Ющенко знає про ці проблеми, але він "не вникає у партійну розбудову політичної структури".

На запитання, чи існують у партії випадки торгівлі місцями у списку, Бондаренко розповіла про приклад в Київській облорганізації, коли підприємцю пропонували зробити "певний внесок в обмін на те, що він очолив районну організацію". За її словами, від підприємця вимагали 10 тисяч доларів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування