Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич вирішив, що Ющенко познущався над Жванією

Вівторок, 27 вересня 2005, 17:44

Один із лідерів фракції СДПУ(о) Нестор Шуфрич прогнозує нову політичну кризу в Україні і відставку уряду Юрія Єханурова.

Про це він заявив у вівторок у ході засідання "круглого столу" із серії "Київ - Москва. Роль українського громадянського суспільства і міжнародного співтовариства в подоланні політичної кризи в Україні".

"Таке формування уряду, кулуарне, закрите, уже наявні політичні кидки, буде провокувати бюджетну кризу і дуже швидку, можливо, відставку і цього уряду", - заявив, зокрема, Шуфрич.

Коментуючи призначення Віктора Балоги на посаду міністра із надзвичайних ситуацій, Шуфрич сказав: "Я вважаю, що Ющенко плюнув і на сам меморандум (пункт про розділ влади і бізнесу), і на тих, хто його підписав".

"Просто познущався над учасниками цього процесу і над Давидом Жванією, якого видалили з міністерства надзвичайних ситуацій тільки за те, що його родина займається бізнесом", - заявив Шуфрич.

"А привели на це місце прямого бізнесмена, що ще раз підкреслює, що принципів моралі, на жаль, у цієї влади немає", - відзначив один з лідерів фракції СДПУ(о).

У той же час депутат фракції "Трудова Україна" Валерій Коновалюк відзначив, що "формування уряду сьогодні не дозволить найближчим часом вийти з політичної кризи і негативно позначиться на формуванні бюджету".

За його словами, призначення в уряді Єханурова можна розглядати як "черговий комплімент убік Тимошенко", оскільки для того, щоб зняти Тимошенко, президентові треба було відправити у відставку весь уряд.

Коментуючи політичну кризу, яка склалася, Шуфрич, зокрема, заявив: "Ющенко відрікся від усього, що говорив, і я вже додам, що Ющенко відрікся від тих людей, які його привели до влади, законно-не законно – ми цьому ще дамо оцінку".

І на завершення свого виступу він підсумував: "Сьогодні ми бачимо, що люди обмануті. Причому обмануті не ті, хто стояв на сцені на Майдані, а ті, хто стояв навколо сцени, ті, хто жили в наметовому містечку і дійсно боролися за ідею, яка їм була навіяна".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...