Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Каськів не крав на Майдані, бо не було часу

Вівторок, 27 вересня 2005, 19:24

Голова громадянської партії "Пора" Владислав Каськів спростує інформацію про те, що грошові пожертвування, зібрані для Майдана, розкрадалися.

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції, повідомляє УНІАН.

"Я з великою радістю та оптимізмом познайомився з таким сценарієм, тому що це означає: "Пора" стала лідирувати серед політичних рухів. А наші політики не навчилися інших методів, як використовувати інструменти чорного піару", - зазначив він.

"Я абсолютно запевняю, що ми у ці дні побачимо немало схожих справ напередодні передвиборчого процесу", - наголосив Каськів.

Він підкреслив, що під час Помаранчевої революції не було часу займатися чимось іншим, окрім блокування адміністрації президента та Верховної Ради.

Каськів також запросив усіх, хто готовий пред'явити будь-які звинувачення, прийти на Майдан Незалежності 28 вересня до 13.00. "Я там буду чекати. Нехай прийдуть та скажуть, бо мовчать", - додав він.

В той же час, як повідомив член політради партії Андрій Юсов, "Пора" оприлюднила меморандум щодо створення демократичної коаліції, у якому звернулася до всіх політичних сил із закликом захистити цінності та принципи Майдану.

"Пора" констатує, що політична криза, яка вразила українську владу, це неспроможність влади поставити інтереси України понад інтересами бізнес-груп та особистими амбіціями. А економічна криза, яка охопила українську економіку, стала наслідком непрофесіоналізму українського уряду, який заради політичного зиску вдався до соціального популізму", - наголосив Юсов.

Він зазначив, що для виходу з кризи "Пора" пропонує об'єднати чесні політичні сили у єдину коаліцію для перемоги на парламентських виборах і втілити антикризову програму дій, оголошену ще до явного розвитку політичної кризи.

У свою чергу, Каськів вважає, що Помаранчева революція ще не закінчилася. "Революція тільки створила основу, дала можливість вийти на базовий рівень, із якого може починатися будь-яка конструктивна дія. Ми вважаємо, що боротьба повинна продовжуватися зі всіма, хто не виконує обіцянки, дані на Майдані", - відзначив він.

Раніше однопартійці Каськіва звинуватили його у кражі мільйона гривень з коробок для пожертвувань на революцію, які стояли на Майдані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування