Викликаний на допит Янукович, рекомендує Ющенку звільнити своїх гонителів

Середа, 28 вересня 2005, 12:27

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович рекомендує президенту України звільнити міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та генпрокурора Святослава Піскуна.

Про це йдеться в заяві Януковича, поширеній прес-службою Партії регіонів.

"Процес формування уряду засвідчив намагання провести певні позитивні зміни в Кабінеті міністрів. Зокрема, усунути найбільш одіозні фігури, позбутися частини популістів", - сказав він, відзначивши, що серед призначених міністрів є ті, які працювали у минулій владі.

Водночас Янукович зазначив, що в уряді залишилися непрофесіонали, які "більше дбають про піар-кампанії, ніж про системне вирішення щоденних проблем".

"І цей момент свідчить про деяку нерішучість президента провести цілковите оновлення, застосувати принципово нові підходи при призначеннях на посади. Я маю на увазі, зокрема, міністерство внутрішніх справ, Генеральну прокуратуру, – працівників, які дискредитували обличчя влади. Що це – політика президента Ющенка?!", - наголосив Янукович.

Він також висловив невдоволення роботою губернаторів і поцікавився, хто "буде відповідати за таку "талановиту" політику".

На думку Януковича, уряду Єханурова "буде дуже, м’яко кажучи, важко працювати", але він висловив сподівання, що новий уряд, зуміє "принаймні, призупинити темпи різкого економічного падіння, яке триває у державі в цьому році".

"Я дуже на це надіюся, бо попереду важка зима, і треба зробити все, щоб для українських громадян вона не виявилася і холодною, і голодною", - наголосив Янукович.

Як відомо, у вівторок Янукович висловив невдоволення тим, що його вкотре викликали для надання пояснень в Генпрокуратуру, запитавши," що, робити більше нічого?".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News