Семенюк обізвали "захисницею" Кучми, яка "впала в повне божевілля"

Середа, 28 вересня 2005, 15:04

Голова наглядової ради "Славутич-Капітал" Геннадій Корбан упевнений, що глава Фонду держмайна Валентина Семенюк "ввійшла в корупційну змову з метою захисту майнових інтересів родини екс-президента Леоніда Кучми".

Про це говориться в заяві Корбана, зачитаній в середу на прес-конференції.

Корбан відзначив, що дії Семенюк ведуть до неможливості закріпити в державній власності пакет акцій Нікопольського заводу феросплавів.

Реклама:

Також Корбан жадає від Семенюк добровільного спростування в пресі розповсюдженої неправдивої інформації, що ганьбить репутацію пана Корбана і завдає збитку очолюваній ним компанії.

Голова наглядової ради "Славутич-Капітал" думає, що дії Семенюк завдають шкоди державі, і має намір направити звернення в Генпрокуратуру для відповідного реагування.

Що стосується вимоги глави ФДМ, повернути в держвласність акції Нікопольського заводу феросплавів, то Корбан заявив, що судячи з документа, переданого компанії, Семенюк "впала в повне божевілля".

ВІДЕО ДНЯ

Корбан відзначив, що, по-перше, Семенюк вимагає перевести державний пакет 50%+1 акцію Нікопольського заводу феросплавів на рахунок Фонду держмайна, що вже зроблено компанією "Славутич-Реєстратора" два місяці тому, після рішення Київського апеляційного господарського суду.

По-друге, Семенюк вимагає перевести акції на рахунок Фонду держмайна в "Укрсоцбанку".

Корбан відзначив, що нещодавно Фондом держмайна був проведений тендер з визначення хранителів державних цінних паперів, і такими хранителями були обрані державні банки "Укрексімбанк" і "Ощадбанк".

Корбан не розуміє, чому потрібно знову переводити акції в "Укрсоцбанк", пов'язаний, за його словами, з колишнім власником Нікопольського заводу феросплавів Віктором Пінчуком.

Раніше "Славутич-Реєстратор" обвинувачували в діях на користь групи "Приват".

В той же час сама Семенюк заявила, що відчуває на собі тиск олігархів.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...