У скандальному селищі депутатам не дадуть працювати 2 тижні

Середа, 28 вересня 2005, 15:58

Голова Козинської селищної ради Валентина Горобець, повноваження якої депутати припиняли кілька разів, призупинила роботу ради до 10 жовтня.

Як повідомляє "Обком", у вівторок Горобець повісила на дверях селищної ради оголошення "Селищна рада не працює до 10 жовтня".

Крім того, як відзначає видання, у селищі як і раніше продовжують діяти дві селищних ради – зразка 2002 і 2005 року.

Як відомо, друга селищна рада з'явилася узимку після того, як Горобець розпустила депутатський корпус попереднього скликання. Однак депутати не погодилися з таким рішенням і продовжили роботу.

Як відзначає "Обком", зараз роботу цього незаконного органу курує прокурор Київської області Юрій Гайсинський, у відомстві якого "руйнують" кримінальну справу проти Горобець.

Як відомо, проти неї було порушено три кримінальні справи за перевищення службових повноважень. 6 травня 2005 року її заарештували рішенням Печерського суду Києва. А 9 травня начебто б за телефонним дзвінком президента Віктора Ющенка вона була випущена із СІЗО.

З приводу існування незаконної селищної ради говорив Ющенко, генеральний прокурор Святослав Піскун, голова Київської облдержадміністрації Євген Жовтяк, однак ніяких дій для його ліквідації почато не було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування