Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Народ за відставку Тимошенко, але Ющенко має піти на мирову

Середа, 28 вересня 2005, 17:05

Більш 40% населення України вважає, що президент Віктор Ющенко й екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко повинні знайти взаєморозуміння.

Про це свідчать дані експрес-опитування, проведеного 18-20 вересня Інститутом соціальної і політичної психології Академії педагогічних наук України, і оголошені на прес-конференції в середу.

Під час дослідження було опитано 1253 респонденти в 291 населеному пункті України, похибка вибірки складає 2,3%.

43,8% респондентів відповіли, що хотіли б поновлення взаєморозуміння між президентом і колишнім прем'єром, 27,4% вважають, що таке взаєморозуміння не потрібне, 14,1% опитаних відповіли, що їм це байдуже, вагалися з відповіддю 14,7% респондентів.

При цьому рішення Ющенка про відставку Тимошенко й очолюваного нею уряду схвалюють 46,8% респондентів, а не схвалюють 33,2%.

Далеко не всі громадяни, у тому числі і серед тих, хто схвалив відставку уряду Тимошенко, підтримують президента у конфлікті з колишнім прем'єром - лише менше третини опитаних - 30,9%.

Точно так само не усі з тих, хто негативно сприйняв відставку Тимошенко, підтримують її в конфлікті з президентом - їх кількість складає 22,5%.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування