Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціологи-"повії" порадували Литвина

Середа, 28 вересня 2005, 17:27

Голова Верховної Ради Володимир Литвин думає, що його позитивний рейтинг пов'язаний з тим, що він не є прихильником "оголошувати усім війну".

Коментуючи на прохання журналістів результати соціологічного опитування, згідно з яким позитивний рейтинг Литвина більше, ніж у Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко, спікер Верховної Ради відзначив, що для нього це є новиною.

При цьому він пожартував, що в даному випадку соціологи праві.

Відповідаючи на питання про те, що він робить для забезпечення такого рейтингу, Литвин підкреслив: "Працюю разом з вами".

Литвин визнав, що у формуванні його позитивного рейтингу велику роль грає підтримка журналістів, що адекватно доносять те, що він хоче сказати, і в багатьох випадках, те, що думає, але не може сказати.

Литвин також відзначив, що не є прихильником того, щоб оголошувати усім війну і завжди виходить з того, що потрібно консолідуватися і будувати політику на основі можливостей, що розвиваються, а не на основі конфліктів.

Як відомо, під час парламентської кампанії 2002 року Литвин негативно висловлювався про соціологічні рейтинги, порівнюючи їх із представницями найдавнішої професії.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування