Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Олігархізацію" партії Ющенка придумали Томенко та Зінченко?

Середа, 28 вересня 2005, 18:22

Екс-керівник Київської обласної організації партії "Народний Союз Наша Україна" Олена Бондаренко відпрацьовує "меседжі", проголошені екс-віце-прем'єром Миколою Томенком, екс-держсекретарем Олександром Зінченком та іншими.

Про це заявив перший заступник голови центрального виконкому партії Ігор Жданов, коментуючи заяви Бондаренко, повідомляє прес-служба НСНУ.

"Пані Олена назвала ті самі прізвища, і тримає слово "корупція", що зайвий раз свідчить про звичайну інформаційну кампанію опонентів проти команди Віктора Ющенка", - заявив Жданов.

При цьому він підкреслив, що не приховує проблеми, які існують в Київській обласній організації "Народний Союз Наша Україна".

"Це звичайна політична конкуренція на місцевому рівні, можливо, інколи з емоційним зашкалюванням", - зазначив він.

Жданов повідомив, що "ситуація в Київській обласній організації НСНУ була предметом ретельного розгляду як Контрольно-ревізійної комісії партії, так і на засіданнях президії ради".

За його словами, 25 вересня відбулася звітно-виборна конференція Київської обласної організації НСНУ, на якій було обрано нового лідера – Вадима Литвина.

"Таким чином було висловлено недовіру Олені Бондаренко, після чого вона і провела відому прес-конференцію", - зазначив Жданов.

Також він підкреслив, що "президія має практику вивчення та розв’язання будь-яких внутрішньопартійних конфліктів, і у випадку необхідності присвячує засідання цій чи іншій темі".

Раніше у вівторок Бондаренко заявила про вихід з партії НСНУ через "олігархізацію" партії окремими її керівниками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування