Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ЗВІЛЬНИВ ЧЕРВОНЕНКА І ЗАЛИШИВ ПИНЗЕНИКА

Середа, 28 вересня 2005, 19:24

Президент Віктор Ющенко знову назначив міністром фінансів Віктора Пинзеника.

Про це повідомляє сайт президента.

Також президент призначив на посаду міністра транспорту та зв'язку Віктора Бондаря, звільнивши з цієї посади Євгена Червоненка. До цього Бондар був першим заступником міністра транспорту.

Бондар Вiктор Васильович народився у 1975 роцi. У 1997-му закiнчив Нацiональну юридичну академiю (прокурорсько-слiдчий факультет) за фахом "Правознавство".

У 2004 роцi закінчив Нацiональний технiчний унiверситет України "Київський полiтехнiчний iнститут" за спецiальнiстю "Комп`ютернi науки". З вересня 2000 року Бондар працював у секретарiатi Кабiнету мiнiстрiв України. В 2001 роцi був на стажуваннi в Канадi, в лютому 2002-го пройшов навчання та сертифiкацiю в R&M (Швецiя), в листопадi 2002 року в Saint Louis University (Iспанiя).

Своїм іншим указом Ющенко також призначив Павла Качура міністром будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства.

Раніше міністерства будівництва і архітектури не було. Качур досі був депутатом Верховної Ради від фракції "Народного союзу Наша Україна"

Крім цього, президент звільнив Євгена Шага з посади першого заступника міністра Кабінету міністрів.

Натомість президент призначив Володимира Павленка першим заступником міністра Кабінету міністрів. Людина з таким ім'ям і прізвищем є начальником управління архітектури Чернігівської обладміністрації. Він займався реконструкцією Батурина, який президент збирається зробити своєю резиденцією.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: