Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибачук поїхав у Москву заповнити пустоту

Четвер, 29 вересня 2005, 11:10

Метою візиту голови секретаріату президента Олега Рибачука в Росію може бути спроба налагодити нові контакти із Кремлем.

Як повідомляє газета "Комерсант-Україна" у четвер, зустрічі Рибачука з колегами в середу тривали майже до опівночі.

Офіційною причиною його поїздки називалися питання реформування секретаріату президента. За словами прес-секретаря Рибачука Світлани Заліщук, це єдина тема, яка мала обговорюватися в ході згаданих неформальних зустрічей.

"Олег Борисович заявив, що нам дуже важливий досвід російських колег у контексті реформи", - пояснила Заліщук.

"Я можу тільки повідомити, що будуть зустрічі з політиками й експертами. Олег Рибачук домовився з колегами, що ні вони, ні ми не будемо називати імен", - заявила вона.

Як відзначає видання, після виходу із президентської команди екс-держсекретаря Олександра Зінченка, у якого "з давніх часів залишилися знайомства серед представників російської політичної еліти", "з'явилася необхідність заповнити пролом, який утворився".

"Цілком логічно, що налагодженням нових контактів із Кремлем має зайнятися новий голова секретаріату президента", - пише газета.

Як повідомляє видання, Зінченко супроводжував екс-прем'єра Тимошенко під час її візиту в Москву й був присутній на переговорах екс-прем'єра з російськими посадовцями.

Як повідомляє видання, сам Рибачук у Москві також збирається взяти участь у святкуванні ювілею радіостанції "Ехо Москви".

Як повідомив головний редактор "Еха" Олексій Венедиктов, Рибачук одержав запрошення, як тільки став на чолі секретаріату.

"Він заходив до нас після призначення, і тоді ж ми його запросили на 15-річчя. До речі, крім нього, запрошені Юлія Тимошенко, Петро Порошенко й Віктор Ющенко. Якщо прийдуть, ми і їм наллємо", - завірив Венедиктов.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...