Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УНП хоче, щоб перед блокуванням партія Ющенка вичистилася

Четвер, 29 вересня 2005, 11:46

Центральний виборчий штаб УНП визначив стратегію і план виборчої кампанії Української народної партії, яка йтиме на парламентські вибори-2006 самостійно або стане ініціатором "правоцентристського Блоку Юрія Костенка".

Про це у Чернівцях на відкритті обласного виборчого штабу УНП заявив керівник центрального виборчого штабу партії, депутат Володимир Мойсик, повідомляє у четвер УНІАН.

На переконання Мойсика, "УНП не забруднена скандалами, не скомпрометована, є високоморальною і організованою партією", і їм "не доводилося відповідати на незручні запитання, як лідерам НСНУ, БЮТ, НПУ та іншим".

На думку депутата, "найголовнішою справою штабу на сьогодні є проблема "розкрутки" партії, і для цього потенціал сформованого виборчого штабу є "відмінним".

"Все буде залежати від бажання інших правоцентристських сил блокуватися з УНП для утворення потужної української правиці", - додав Мойсик.

Водночас, відповідаючи на запитання про можливість блокування з НСНУ на майбутніх парламентських виборах, керівник штабу зазначив, що УНП готова до такого блокування, однак НСНУ повинна бути "вичищена до білого листка".

Мойсик зазначив, що "серед заходів, запланованих ЦВШ УНП, немає жодного, який би міг втягнути УНП у війни компроматів, які тривають між деякими політичними силами".

"УНП і далі залишатиметься на позиціях необхідної зміни пріоритетів у процесі державотворення і пошуку компромісу у верхівці влади", - зазначив керівник центрального штабу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування