Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Баба Параска знову йде на Київ

Четвер, 29 вересня 2005, 12:19

Героїня Помаранчевої революції Параска Королюк, яка нещодавно приїжджала до Києва мирити президента України Віктора Ющенка та екс-прем'єра Юлію Тимошенко, у п'ятницю знову приїде у столицю.

Про це у четвер повідомляє УНІАН.

За словами агентства, цього разу "66-річна жінка їде, щоб вручити своїм політичним кумирам подарунки".

"Перед поїздкою до Києва я всі ночі не спала, і тому забула навіть взяти якісь дарунки. Додому повернулась у середу, і тепер треба знову їхати, щоб встигнути подарувати весільний рушник до одруження доньки Юлі", – пояснила баба Параска.

За її словами, у п'ятницю вона вручить Тимошенко двометровий весільний рушник для її доньки Євгенії.

"Вишивали його доньки баби Параски Ганна і Марія, а також онука Оксана. Зображені на рушнику дві голубки малинового кольору", - повідомляє агентство.

Найменшому сину Ющенка Тарасику баба Параска "везе вишивану подушечку".

Як повідомляє телеканал НТН, під час останньої зустрічі "Віктор Ющенко пообіцяв їй (бабі Парасці) підвищену пенсію у 719 гривень, телефон і асфальтову дорогу до хати".

Проте "обіцянки президента", за словами НТН, виконуватиме місцева адміністрація: "Павло Лисюк, голова Заліщанської райадміністрації перед Параскою Василівною ніяковіє. Миттю викликає відповідального заступника. Бере з нього клятву мало не за день провести Парасці Королюк телефон. Тепер їхня черга виконувати президентську обіцянку".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування