Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко не може працювати в екстремальних умовах

Четвер, 29 вересня 2005, 13:31

Київська міська рада перенесла чергове пленарне засідання на тиждень - до наступного четверга, 6 жовтня.

Таке рішення було прийнято Київрадою у четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами київського міського голови Олександра Омельченка, дану пропозицію внесли голови партійних фракцій і груп Київради на нараді, що відбулася перед початком засідання.

Зокрема, Омельченко відзначив, що таке рішення було викликано необхідністю "дати об'єктивну оцінку тому, що відбувається під стінами Київської міськадміністрації".

За його словами, "необхідно вивчити всі гасла й пропозиції, які висуваються учасниками акції протесту, що проходить під стінами міськадміністрації, незалежно від того, які сили вони представляють".

Омельченко також відзначив, що це рішення обумовлене необхідністю визначитися з тим, як працювати Київській міськадміністрації в умовах, коли "від гучномовців трясуться шибки не тільки у вікнах Київської міськадміністрації, але й у найближчих будинках".

"Це ненормальне явище", - підкреслив мер. Крім того, він відзначив необхідність ще раз уважно вивчити кожний з пунктів порядку денного пленарного засідання для того, щоб при розгляді всіх цих питань у сесійному залі не виникло жодних суперечливих питань.

За рішення про перенесення пленарного засідання Київради проголосували 60 депутатів з 64 присутніх у залі.

Як повідомлялося, близько 300 осіб у четвер пікетують будинок київської мерії на знак протесту проти містобудівної політики влади, а також наміру провести адміністративно-територіальну реформу в Києві, зменшивши кількість районів з 10 до 7.

Акція проходить під прапорами Комуністичної партії України, партії "Реформи й порядок", Народно-демократичної партії, а також Форуму порятунку Києва й Коаліції учасників помаранчевої революції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...