Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка перетягує ПРП на свій бік

Четвер, 29 вересня 2005, 13:54

Політична партія "Народний Союз Наша Україна" завжди заявляла і заявляє про свою готовність до співпраці з тими демократичними силами, які готові підтримувати програму президента Віктора Ющенка та сприяти реформаторським процесам в Україні.

Про це заявив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, повідомляє прес-служба НСНУ.

За його словами, це також стосується можливої співпраці з партією "Реформи і порядок". "Але зі справжньою партією і нашим соратником по коаліції "Сила народу", а не з ПРП (Партією розмов і популізму) на чолі з Миколою Томенком", - додав Павленко.

В той же час депутат Борис Беспалий назвав позицію міністра фінансів і лідера ПРП Віктора Пинзеника "абсолютно логічною", коментуючи його заяву про те, що "він залишається в уряді, щоб "збирати каміння".

"При всій повазі до інших фахівців в уряді – міністерство фінансів є ключовим. Бюджет- 2005 змінювався, був дуже напруженим. Зараз у найактивнішій стадії бюджет-2006, точніше бюджети всіх рівнів", - зазначив Борис Беспалий.

Беспалий нагадав, що партія "Реформи і порядок" свого часу створювалася саме як партія Віктора Пинзеника. "ПРП – це партія з яскраво вираженим лідерством, і заява Пинзеника є симптоматичною для партії, є приводом переглянути внутрішньопартійні цінності та інтереси", - вважає парламентарій.

Також Борис Беспалий вважає, що "збереження в новому уряді двох третин міністрів – це ознака стабілізації та позитивної перспективи".

"Основна претензія до уряду Тимошенко – це те, що вона перетворила його на комунальну кухню. Загальнонаціональні інтереси були на другому місці після виборчих інтересів прем'єра", - підкреслив Беспалий.

"Сподіваюся, уряд Юрія Єханурова дасть реальну оцінку ситуації в країні і визначить перспективу – які зміни чекають на людей ", - сказав Борис Беспалий.

Заяві Віктора Пинзеника про його подальшу роботу в уряді передували застереження окремих членів ПРП про те, що Пинзеник повинен вийти з партії, якщо залишиться в Кабміні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування