Марчук хоче "захопити" владу на всіх рівнях

Четвер, 29 вересня 2005, 15:55

Лідер Партії Свободи Євген Марчук заявив про намір партії брати участь у виборах народних депутатів України, місцевих рад, сільських, селищних і міських голів.

Про це він повідомив у листі до членів політвиконкому, засідання якого відбулося в четвер, повідомляє прес-служба партії.

"Партія Свободи як структурована загальноукраїнська партія візьме участь у виборах народних депутатів рад всіх рівнів і сільських, селищних і міських голів", - заявив Марчук.

За його словами, "громадянське суспільство, будівництво якого в Україні є одним із завдань Партії Свободи, можливе тільки за умови функціонування правової держави".

"Партія Свободи вважає, що її гасло - "Свобода. Право. Закон" - повинно втілюватися в життя на всіх рівнях державної влади, адже свобода кожного громадянина України повинна бути не тільки підтверджена правом, але й захищена законом, що виконується неухильно,", - заявив Марчук.

За словами голови політвиконкому Партії Свободи Сергія Токарєва, "на засіданні було вирішено доручити обласним, міським і районним організаціям Партії Свободи до 28 жовтня підготувати списки кандидатів у депутати України, обласних, місцевих, районних рад, сільських, селищних і міських голів".

Також було ухвалене рішення "про проведення другого з'їзду Партії Свободи в період з 15 до 22 жовтня", - повідомив заступник лідера Партії Свободи Володимир Ампілогов.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News