Єхануров не знає своїх міністрів

Четвер, 29 вересня 2005, 16:14

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров ще не визначився з кандидатурами на посади міністрів юстиції, охорони здоров'я, культури і туризму, а також з кандидатурою ще одного віце-прем'єр-міністра.

Про це він заявив на прес-конференції у Дніпропетровську, повідомляє УНІАН.

За словами Єханурова, кандидатура ще одного віце-прем'єра та його функціональні обов'язки буде визначена після завершення формування уряду та урядових комітетів.

Зокрема, прем’єр підкреслив, що "всіх міністрів до нового уряду, крім міністра оборони, внутрішніх та закордонних справ, що є прерогативою президента, він пропонував особисто".

Також Єхануров повідомив, що нового голову Дніпропетровської ОДА буде призначено не раніше, ніж за два тижні.

Прем'єр-міністр зазначив, що на цю посаду "розглядається три претенденти". Однак він відмовився назвати їх.

За словами Єханурова, до призначення голови Дніпропетровської ОДА, його обов'язки виконуватиме перший заступник голови Надія Дєєва.

Також Єхануров заявив, що "вiн проситиме провiдних економiстiв України провести обговорення стану розвитку економiки країни", - повідомляє прес-служба прем’єра.

"Чиновники брати участь у цiй дискусiї не будуть", - зазначив він, додавши, що цей аналiз допоможе роботi уряду.

Також Єхануров заявив про необхiднiсть iстотної корекцiї проекту держбюджету-2006.

Зокрема, він зазначив, що "критика народних депутатiв, яка прозвучала на адресу проекту бюджету пiд час його подання в парламентi, була справедливою, а тому бюджет вимагає коригування".

Єхануров прогнозує, що депутати внесуть більше 5 тисяч пропозицiй до проекту бюджету. Таку велику кiлькiсть пропозицiй вiн пояснює майбутнiми парламентськими виборами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування