Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На НТКУ протестують. Шевченко назвав це "продовженням неробства"

Четвер, 29 вересня 2005, 19:46

У четвер під стінами Національної телекомпанії України відбулася акція протесту, організована профспілками НТКУ.

Як повідомляє 5 канал, близько двох сотень журналістів "старої команди" вимагали від керівництва держави звільнити з посади першого віце-президента компанії Андрія Шевченка.

Також вони вимагали дослухатися до їхніх побажань при призначенні нового чільника головного телеканалу країни та публічно розглянути їхню концепцію реформ.

Як пояснила колишня ведуча новин НТКУ Наталя Розинська, 13-го числа було висловлено недовіру керівництву телекомпанії.

"Тому, ми не розуміємо, чому до цих пір Андрій Шевченко (перший віце-президент НТКУ) виконує обов'язки віце-президента НТКУ. Люди не хочуть його бачити. Він безпідставно позбавляє людей робочих місць, без жодного законного обґрунтування тих дій, які він робить. Ми проти цього і за справедливість", - сказала вона.

В той же час, сам Шевченко зазначив: "Я не розумію, як можуть страйкувати люди, які роками нічого не роблять, або місяцями. Це не страйк, це просто продовження неробства".

"А компанія - вона живе іншим життям. Вчора вперше за багато місяців ми були п'ятими на ринку, і це, мабуть, найкраща відповідь всім тим, хто ставить палки в колеса змінам", - зазначив він.

За даними "Телекритики" з посиланням на прес-служба НТКУ, за останні тижні рейтинг каналу піднявся на 5 сходинок – з 11 місця на 6.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування