Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартиненко теж міг би сказати, що Зінченко привласнив кошти їдальні

Четвер, 29 вересня 2005, 19:58

Екс-держсекретар Олександр Зінченко не відмовляється від своїх попередніх звинувачень на адресу Петра Порошенка, Олександра Третьякова та Миколи Мартиненка.

Про це він заявив на прес-конференції в четвер, повідомляє канал "1+1".

"Відмова генеральної пркуратури в порушенні справи не означає – винен чи не винен. Бажано все ж таки – такі речі вирішуються все ж таки, як на мене , в суді, генеральна прокуратура здійснює слідство і формує доказову базу цих речей, тому я не відмовився від своїх тез, які сказав і не відмовився від жодного прізвища, яке пролунало на прес-конференції", - зазначив Зінченко.

"Більш того, можу сказати, що я відвідую час від часу генеральну прокуратуру і в нас іде робота по цьому напрямку", - додав він.

В той же час лідер фракції "Народний союз Наша Україна" вважає, що своєю заявою Зінченко демонструє повну зневагу до закону і ігнорує презумпцію невинуватості.

За словами Мартиненка, за такою ж схемою "можна побудувати звинувачення проти Зінченка на зразок: "Зінченко привласнив весь дріб’язок із каси їдальні держсекретаріату", повідомляє прес-служба депутата.

"Потім із стурбованим виразом обличчя провести прес-конференцію та заявити про це до генпрокуратури та міжнародних організацій, а після спростування з боку правоохоронців все одно продовжувати наполягати на своїх звинуваченнях та пообіцяти коли-небудь надати які-небудь докази. При цьому твердити про глибоку переконаність у тяжкій вині Зінченка перед українським народом та прогресивним людством загалом", - відзначив Мартиненко.

Як відомо, Генпрокуратура порушила 5 кримінальних справ за наданими Зінченком фактами, в яких фігурує прізвище Порошенка. Доказів злочинних дій Третьякова і Мартиненка не знайшла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування