Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров розкаже Фрадкову, як нафту поставляти

П'ятниця, 30 вересня 2005, 09:29

Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров зустрінеться в п'ятницю з прем'єр-міністром Росії Михайлом Фрадковим та, ймовірно, із президентом Росії Володимиром Путіним.

Як повідомляє прес-служба Кабінету міністрів, у ході візиту прем'єра супроводжують міністр економіки Арсеній Яценюк, міністр палива й енергетики Іван Плачков, міністр кабінету міністрів Богдан Буца, перший заступник міністра іноземних справ Володимир Огризко.

Відповідно до програми візиту, Єхануров зустрінеться в Москві з Фрадковим у форматі "тет-а-тет", потім переговори продовжаться за участю делегацій двох країн.

Відповідно до інформації прес-служби уряду, у ході зустрічі сторони обговорять питання постачань і транзиту природного газу і нафти і взаємодії у високотехнологічних сферах.

Особливу увагу планується також приділити поглибленню співробітництва у сфері літакобудування, створенню космічної техніки, мирного використання космосу.

Сторони також планують обговорити питання формування ЄЕП.

"Позиція України відома. Вона проголошена на минулому саміті глав держав, який проходив у місті Казань. Україна готова підписати низку документів і необхідно узгодити це питання", - йдеться в заяві прес-служби щодо ЄЕП.

Очікується, що Юрій Єхануров також зустрінеться з Путіним.

Це перший закордонний візит нового прем'єр-міністра.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування