Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка "розмножується"

П'ятниця, 30 вересня 2005, 12:05

Установчий з'їзд молодіжного крила партії "Народний Союз Наша Україна" запланований на жовтень.

Про це заявив голова оргкомітету "молодіжки", член президії ради партії, міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, повідомляє у п’ятницю прес-служба НСНУ.

За словами Павленка, молодіжне крило партії Віктора Ющенка буде створено у формі всеукраїнської громадської організації. Її робоча назва – "Молодіжний Союз "Наша Україна".

Зокрема, Павленко заявляє: "Ініціатива щодо створення "молодіжки" йшла з регіонів. Активна молодь, яка підтримує президента, почала створювати ініціативні групи, які згодом виросли в організаційні комітети".

"Тому президія ради партії вирішила підтримати цю ініціативу і сформувати всеукраїнський оргкомітет, очолити який було доручено мені", - додав він.

На думку Павленка, на чолі "Молодіжного союзу" повинен бути не один керівник, а колективний орган, до якого б увійшли найбільш яскраві лідери "помаранчевої" молоді.

Як повідомляє прес-служба, "установчий з'їзд молодіжного крила "Нашої України" відбудеться в Палаці культури КПІ. Планується, що участь у ньому візьмуть понад півтори тисячі осіб".

Дату проведення з'їзду прес-служба "Нашої України" повідомить найближчим часом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування