Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров і Фрадков домовились поговорити про газ

П'ятниця, 30 вересня 2005, 14:22

Прем'єр-міністри України й Росії Юрій Єхануров і Михайло Фрадков домовилися про проведення більш інтенсивних переговорів з поставок газу й розрахунків за нього.

Про це Фрадков й Єхануров повідомили на прес-конференції в Москві після завершення зустрічі, повідомляють "Українські новини".

Зокрема, Фрадков, відповідаючи на запитання журналістів про домовленості сторін щодо схем розрахунків за газ, а також транспортування газу в Україну з Туркменістану, сказав, що під час переговорів з Єхануровим ці питання порушувалися, й сторони домовилися дати доручення профільним міністрам інтенсифікувати ці переговори.

Єхануров додав, що сторони сподіваються, що вдасться досягти остаточної домовленості із цих питань під час засідання економічного комітету під головуванням голів урядів, що відбудеться в рамках роботи міждержавної україно-російської комісії на чолі із президентами двох країн.

Як відомо, Росія з початку цього року ініціює перехід на повністю грошову оплату за газ, що поставляється в Україну.

3 серпня Кабмін сформував робочу групу для переговорів з Росією по газу на чолі з міністром палива й енергетики Іваном Плачковим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...