Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фрадков й Єхануров вирішили не гаяти часу

П'ятниця, 30 вересня 2005, 14:23

Прем'єр-міністр РФ Михайло Фрадков сподівається, що його зустріч із прем'єром України Юрієм Єхануровим додасть додатковий імпульс відносинам двох країн.

"Ми чекали зустрічі на рівні прем'єрів, домовлялися про ці зустрічі, але, з відомої причини, вони не відбулися", - сказав Фрадков у п'ятницю журналістам, відповідаючи на запитання про тривалу перерву в російсько-українських зустрічах на рівні глав урядів.

"Сьогоднішня зустріч оперативно організована, і ми вдячні за це. Це повинно дати додатковий імпульс нашому співробітництву, - підкреслив російський прем'єр. – При тому, що контакти на робочому рівні не припинялися, і це свідчення того, що об'єднання зусиль в інтересах Росії й України обіцяє нам гарні результати, у тому числі в рамках ЄЕП".

За словами Фрадкова, підходи двох прем'єрів до більшої частини проблем, що обговорювалися на переговорах, були однаковими.

"По більшій частині питань у нас однакові підходи. Ми змогли підтвердити це, і ми настроєні на роботу в позитивному ключі, відштовхуючись від того досвіду, який накопичений у нашому співробітництві", - сказав російський прем'єр.

При цьому, за його словами, результати цієї роботи очікуються вже найближчим часом. "Ми домовилися не гаяти часу, і як тільки будуть підписані документи про створення міждержавної ради на рівні президентів, урядові структури відразу включаться в цю роботу", - сказав він.

У свою чергу, Єхануров заявив, що "дуже задоволений переговорами й особливо особистою зустріччю з Михайлом Юхимовичем (Фрадковим)".

Український прем'єр відзначив, що товарообіг між Росією й Україною розвивається й "має гарну динаміку".

"Сьогодні ми намітили ще низку напрямків, у яких ми можемо співробітничати", - сказав він.

"Думаю, чіткі сигнали, які виходять від нового уряду України, що стосуються питань приватизації, відносин власності, створення прийнятного для інвесторів клімату, дадуть можливість зробити ще більш динамічними наші відносини", - додав Єхануров.

РІА Новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування