Медведчук розповів про граблі і кинув камінь в город Януковича

П'ятниця, 30 вересня 2005, 15:18

Голова СДПУ(о) Віктор Медведчук заявляє, що при формуванні уряду Юрія Єханурова "на старих граблях просто змінюють черешок".

Про це він заявив у п'ятницю журналістам, коментуючи процес формування нового Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба партії.

"Кулуарне формування попереднього уряду, коли портфелі міністрів роздавали, як нагороди за особисту відданість і особисті ж "заслуги", стало прологом його скандальної відставки, що, я вважаю, була цілком закономірною", - йдеться в повідомленні.

На думку Медведчука, "зміна" Кабміну була лише операцією по гасінню безпрецедентного корупційного скандалу в найближчому оточенні президента".

"Вже озвучені в пресі нові призначення дозволяють зробити висновок, що формуванням команди для Єханурова займається та ж група людей, що робила це і вісім місяців тому", - заявляє Медведчук.

За його словами, "ступінь відкритості влади такий же, як і ступінь її моральності - чистої води популізм".

"Влада не хоче вчитися не тільки на чужих помилках, але й на своїх власних", - стверджує Медведчук.

Говорячи про меморандум порозуміння між владою й опозицією, Медведчук заявив, що "на відміну від інших" не вважає, що влада порушує які-небудь домовленості, "з тієї причини, що СДПУ(о) ніколи не піде з нинішньою владою ні на які політичні угоди".

"Сьогодні для нас зрозуміло, що компроміс з нинішньою владою є компромісом із совістю і зрадництво тих, хто вірить у перемогу демократії і законності", - заявив Медведчук.

Як відомо, раніше голова Партії регіонів Віктор Янукович, який підписав меморандум із президентом Віктором Ющенком, заявляв про те, що влада не виконує своїх зобов'язань по недопущенню переслідувань з політичних мотивів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News