Мартиненко попереджає про Тимошенко-авторитаристку

П'ятниця, 30 вересня 2005, 15:58

Лідер фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко переконаний, що всі дії екс-прем’єра Юлії Тимошенко підпорядковуються прагненню абсолютної влади.

Про це він заявив в інтерв’ю російському виданню "Время новостей", повідомляє у п’ятницю прес-служба НСНУ.

"З обранням нового прем’єра політична криза минула. Однак розхитування державного човна триватиме, адже Юлія Володимирівна прагне абсолютної влади", - заявив Мартиненко.

На його думку, цьому прагненню підпорядковуються всі дії Тимошенко, починаючи з "корупційного скандалу" в оточенні президента і до заяв Бориса Березовського про фінансування виборчої кампанії Віктора Ющенка.

"Цей сценарій розроблявся близькими до Тимошенко політтехнологами. Зокрема, й російськими", - переконаний Мартиненко.

Також він зауважив, що "якби президент не відправив Тимошенко у відставку восени, то вже у грудні вона б спровокувала конфлікт, аби піти в опозицію напередодні парламентських виборів", - повідомляє прес-служба.

"Я уявляю, як виглядатиме Україна під владою Тимошенко: авторитарна модель управління, створення системи державного капіталізму, управління економікою у "ручному режимі", пошук внутрішніх та зовнішніх ворогів для пояснення своїх помилок, провокування конфліктів у суспільстві без обмежень", - зазначає Мартиненко.

"Все це ми вже спостерігали, коли Тимошенко була прем’єром", - додав лідер фракції.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...