Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко пішов дорогою Тимошенко?

П'ятниця, 30 вересня 2005, 19:03

Лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко вважає, що основним призначенням нового Кабінету міністрів буде застосування адміністративного ресурсу на виборах Верховної Ради в 2006 році.

Про це сказано в заяві Пустовойтенка, передають "Українські новини".

Пустовойтенко вважає, що склад нового уряду - непрофесійний.

"Не встигло ще висохнути чорнило підписів під деклараціями й меморандумами про взаємодію й співробітництво, як з бюрократичної піни народився новий рахітичний малюк під голосною назвою "оновлений уряд", - заявив Пустовойтенко.

"Список міністрів, серед яких професіоналів можна полічити на пальцях однієї руки, навіває смуток щодо здатності влади виставляти гідні критерії оцінки професіоналізму й порядності", - додав він.

На думку Пустовойтенка, в Україні триває монополізація влади, яка буде лише загострювати політичну й економічну кризу й не сприятиме злагоді й національній єдності.

"З огляду на все це, можу заявити переконливо: новий уряд призначений для застосування адміністративного ресурсу під час майбутніх виборів 2006 року, а також для вирішення особистих питань", - сказав Пустовойтенко.

Раніше Пустовойтенка називали серед претендентів на посаду міністра транспорту.

Із заявами щодо можливого застосування адмінресурсу новим урядом заявляв також екс-держсекретар Олександр Зінченко, який збирається йти на вибори з блоком Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...