У Рибачука порадилися і вирішили не шукати заміну Стецьківу

П'ятниця, 30 вересня 2005, 19:24

На засіданні робочої групи в секретаріаті президента було вирішено поки що не призначати офіційного президента Національної телекомпанії, залишивши на цій посаді виконуючого обов'язки.

Про це повідомляє "Телекритика" у п'ятницю.

Крім того, прийнято рішення реформувати НТКУ на канал суспільного мовлення.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", учасники наради також рекомендують президентові Віктору Ющенку підписати розпорядження про необхідність внести зміни до статуту НТКУ.

Про це заявив голова секретаріату президента Олег Рибачук на брифінгу по закінченні наради.

За словами Рибачука, зміни до статуту НТКУ припускають розширення повноважень наглядової ради телекомпанії аж до призначення президента і віце-президента.

"Наглядова рада зможе затверджувати бюджет, програмну політику і призначати президента і віце-президента НТКУ", - сказав Рибачук.

За його словами, зміни передбачають, що в наглядову раду ввійдуть представники Кабінету міністрів, Верховної Ради, секретаріату президента, громадських організацій і профспілок.

Рибачук також повідомив, що в ході наради було розглянуто 7 проектів концепцій розвитку НТКУ.

Переможцями визнані дві концепції - виконуючого обов'язки президента НТКУ Андрія Шевченка і керівника "Нової студії" Олександра Ткаченка. "Ці концепції вийшли у фінал з великим відривом", - сказав Рибачук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News