Журналісти знайшли бізнес сина Ющенка в Івано-Франківську

Вівторок, 11 жовтня 2005, 10:23

Син президента Андрій Ющенко є одним з чотирьох засновників Івано-Франківської фірми "Галицька марка".

Про це написала газета "Вечірній Івано-Франківськ", повідомляє Бі-Бі-Сі у вівторок.

Як пише газета, нещодавно "Галицька марка" виграла в Івано-Франківську інвестиційний конкурс, на якому за 60 тисяч гривень викупила будинок – історичну пам’ятку архітектури - у центрі міста разом із земельною ділянкою.

Як стверджують фахівці, вартість цього об’єкту - разів у десять вища.

За умовами конкурсу, "Галицька марка" має відновити історичну будівлю та облаштувати територію. Але з появою нових власників з’явилися й чутки, що будинок будуть зносити, аби побудувати сучасний.

"Галицька марка", яка займається роздрібною торгівлею, зареєстрована в Івано-Франківську 23 лютого 2005 року, у день народження президента.

Редактор "Вечірнього Івано-Франківська" Зиновій Бойчук переконує, що "є набагато потужніші фірми на Прикарпатті, де серед засновників є члени родини президента – це син Андрій Ющенко та перша дружина Світлана Іванівна".

Водночас голова секретаріату президента Олег Рибачук заявив, що вперше про це чує, але пообіцяв все проаналізувати і відповісти.

"Я проаналізую це звернення, і редактор "Вечірнього Івано-Франківська" отримає відповідь, це ясно", - сказав він.

На зустрічі з регіональними журналістами сам Віктор Ющенко прокоментував це так: "Люди добрі, те що сказано і написано про мого сина не відповідає дійсності. Я йому руку подаю…. Багато чого в ділах приписано, по деяких речах я як батько прийняв висновки, мені боляче".

Бойчук є заступником голови обласної організації блоку Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування