Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк включається в процес виборів

Вівторок, 11 жовтня 2005, 12:54

Міністерство закордонних справ створило робочу групу обліку виборців, які живуть або перебувають за кордоном, до виборів Верховної Ради в 2006 році.

Про це сказав на брифінгу керівник прес-служби МЗС Василь Філіпчук, повідомляють "Українські новини".

Робоча група, яку очолив заступник міністра закордонних справ Валентин Наливайченко, повинна скласти й уточнити загальні списки виборців за кордоном, координувати роботу з підготовки й уточнення цих списків.

Робоча група має підготувати й направити в Центральну виборчу комісію пропозицію зі створення виборчих дільниць за кордоном і пропозицію зі складу виборчих комісій і надавати допомогу виборчим комісіям за кордоном, у тому числі інформувати їх про постанови ЦВК.

Перше засідання робочої групи відбудеться 13 жовтня.

На нього запрошено заступника голови ЦВК Миколу Мельника, членів Центральної контрольної групи, до якої ввійшли представники партій, які мають фракції в Раді.

Засідання робочої групи буде відкрито для преси.

Як відомо, у вересні Кабмін доручив МЗС створити робочі групи для складання й уточнення списків виборців, що проживають і перебувають за кордоном, місцевим адміністраціям - для складання й уточнення списків виборців, що проживають у відповідних регіонах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування