Мартиненко обізвав Зінченка папугою, що кричить "Піастр-р-ри!"

Вівторок, 11 жовтня 2005, 20:02

Лідер фракції "Народний союз "Наша Україна" Микола Мартиненко вважає, що екс-держсекретар Олександр Зінченко відробляє собі місце у виборчому списку БЮТ.

Так Мартиненко прокоментував звинувачення на свою адресу з боку Зінченка, повідомляє прес-служба НСНУ.

"Я вже з ліку збився, вкотре Олександр Зінченко голослівно, не наводячи жодного доказу, звинувачує мене у вчиненні протиправних дій", - зачвив Мартиненко.

"Екс-держсекретар стає схожим на папугу з відомого дитячого роману: він так само старанно, як той папуга кричав "Піастр-р-ри! Піастр-р-ри!", повторює "Кор-р-рупція! Кор-р-рупція!", додав він.

"Папуга у пригодницькому романі відробляв жменю насіння, а Зінченко, як видно, в міру власних здібностей відробляє собі місце у виборчому списку блоку Тимошенко", - зазначив Мартиненко.

Він також нагадав, що звернувся до суду щодо захисту честі та гідності через звинувачення на свою адресу з боку Зінченка. «Якщо ж Зінченко вже сфабрикував щось подібне на компромат – хай поділиться з суспільством плодами своєї творчості», - запропонував депутат.

Мартиненко висловив сподівання, що всі крапки над «і» розставить суд, який призначено на 21 жовтня.

Звинувачення з боку Зінченка Мартиненко оцінює в одну копійку матеріальної компенсації, яку планує передати на підтримку театралізованої діяльності екс-держсекретаря.

Раніше Зінченко звинуватив Порошенка, Мартиненка та Третьякова у корупції. Проте Генпрокуратура не знайшла фактів, які б підтверджували ці звинувачення. Проте було відкрито декілька кримінальних справ щодо підлеглиг Порошенка.

Вже в понеділок було порушено кримінальну справу проти Порошенка за протидію законній господарській діяльності двох підприємств, які зводили будинок по вул. Грушевського, 9-а у м. Києві, тобто за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 206 Кримінального кодексу України.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування