Обвинувачений Кушнарьов рветься до "недоторканності" по усіх фронтах

Середа, 12 жовтня 2005, 10:53

Екс-губернатор Харківської області і лідер партії "Нова демократія" Євген Кушнарьов має намір балотуватися і в Раду, і в облраду.

У понеділок, уперше за останні дев'ять місяців на сесії харківської обласної ради з'явився депутат Євгеній Кушнарьов, повідомляє медіа-група "Об'єктив".

Він заявив, що збирається активно брати участь у майбутніх виборах. Він буде претендувати на мандат депутата обласної ради і Верховної Ради одночасно.

"Я думаю, що ближче до виборів ситуація буде мінятися на очах, а після виборів у цьому залі буде зовсім інша атмосфера, і думаю, здебільшого, - зовсім інші люди. Якщо другий етап реформи відбудеться до виборів, і народ отримає право обирати керівника області, я скористаюся цим правом", - сказав Кушнарьов.

Але, за даними "Обьектива", більше всього Кушнарьова приваблює крісло губернатора – "за умови, що главу області будуть вибирати люди, а не призначати зі столиці".

У сесійному залі екс-губернатор сидів у порожньому ряді. Поруч з Кушнарьовим був тільки його помічник, депутат облради Анатолій Винник.

"На трибуну Кушнарьов не піднімався і зізнався, що ніякого дискомфорту - сидячи в звичайному депутатському кріслі, а не в президії - не відчував", - передає "Об'єктив".

Раніше глава ради Олег Шаповалов офіційно підтвердив депутатський статус Кушнарьова.

Як відомо, Кушнарьов проходить у справі про сепаратизм і нецільове використання коштів при будівництві харківського метро.

Нещодавно президент підписав зміни до закону "Про статус депутатів місцевих рад" (щодо недоторканності), за яким притягти депутата місцевої ради до кримінальної та адміністративної відповідальності можна тільки з дозволу ради.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...