Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Криворіжсталі" 10 покупців

Середа, 12 жовтня 2005, 11:57

Десять претендентів на участь у приватизації металургійного комбінату "Криворіжсталь" здали документи в Антимонопольний комітет.

Про це повідомив прем'єр Юрій Єхануров, відкриваючи засідання уряду в середу.

"У нас є реальних десять претендентів на приватизацію "Криворіжсталі". Вони здали документи в Антимонопольний комітет, і в такий спосіб там зараз іде планова робота", - сказав Єхануров.

Він підкреслив, що конкурс по приватизації "Криворіжсталі", як і планувалося, буде проходити відповідно до затвердженого графіка.

Як раніше повідомляв Фонд держмайна, 12 компаній звернулися із запитом про конкурсну документацію.

Кабінет міністрів України має намір розпочати низку заходів для визначення справжніх реєстраторів акціонерних товариств.

Єхануров, відкриваючи засідання уряду, також доручив звернутися в державну комісію з цінних паперів і фондового ринку із проханням опублікувати до кінця місяця список тих акціонерних товариств, де значиться більше одного реєстратора, й "визначити, хто є справжнім".

"А потім, якщо незрозуміло буде це все, то ми тоді звернемося до Міністерства юстиції, Генпрокуратури, щоб вони допомогли товаришам розібратися у своєму господарстві", - сказав він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування