Піскун, Луценко і Дріжчаний придумали, як ловитимуть замовників Гонгадзе

Середа, 12 жовтня 2005, 12:53

Затверджено секретний план слідчо-оперативних дій по розслідуванню другого етапу справи по вбивству Георгія Гонгадзе.

Про це генеральний прокурор Святослав Піскун заявив під час зустрічі з представниками громадянської партії "Пора" у середу, повідомляє Ліга.

Піскун повідомив, що цей план затверджено і підписано генпрокурором, міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і главою Служби безпеки України Ігорем Дріжчаним.

За словами генпрокурора, у цьому документі детально виписано все те, що необхідно зробити для того, щоб закінчити другий етап розслідування убивства журналіста Гонгадзе, тобто для встановлення замовників і організаторів злочину.

"Цей план буде виконувати не Піскун, а слідчо-оперативна група", - сказав генпрокурор. При цьому він додав, що метою виконання цього плану є передача другої частини справи до суду.

Разом з тим, Піскун сказав, що у середу зустрічався з адвокатом матері журналіста Лесі Гонгадзе Андрієм Федуром. "Ми годину просиділи з адвокатом Федуром..., і ми з Андрієм Анатолійовичем знайшли взаєморозуміння", - сказав Піскун.

Він додав, що під час зустрічі погодився з низкою зауважень Федура, які той висловив із приводу деяких процесуальних документів по цій справі. Піскун пообіцяв, що ця ситуація буде виправлена.

Також під час зустрічі була досягнута домовленість про те, що Федур "швидко ознайомиться з тими матеріалами, які ми йому передаємо, і ми будемо вирішувати, що справа йде до суду. Це вже остаточно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування