Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поговорив з Суркісом і подарував ікону за "оригінальність"

Середа, 12 жовтня 2005, 14:08

Президент Віктор Ющенко зустрівся зі збірною України з футболу і привітав його з виходом до фінальної частини Чемпіонату світу-2006.

Про це повідомляє прес-служба президента у середу.

"Моє прохання тільки одне – треба вигравати Чемпіонат світу, це того варто, це оригінально. Переконаний, що цю планку ставить собі кожен з вас", – сказав Ющенко, висловивши побажання, щоб українські футболісти своєю грою зробили подарунок всій нації та Україні.

Звертаючись до присутніх, Ющенко підкреслив значну роль, яку відіграють успіхи українських футболістів у формуванні почуття гідності та патріотизму співвітчизників.

На думку президента, саме приклад українських футболістів, їхні спортивні досягнення позитивно впливають на європейській вибір, який ще мають зробити для себе мільйони українців.

"Український футбол – істинно європейський", – підкреслив він.

Президент також висловив задоволення тим, що на сьогодні збірна України з футболу відбулася як команда, відзначивши велику роль у цьому процесі головного тренера Олега Блохіна.

Ющенко повідомив, що безпосередньо перед зустріччю зі збірною поспілкувався на тему розвитку спорту з віце-прем’єром В’ячеславом Кириленком, міністром у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком, першим заступником голови секретаріату президента Іваном Васюником, президентом Федерації футболу Григорієм Суркісом.

"З огляду на сьогоднішню зустріч, я думаю, ми вийдемо на формалізований документ, який дасть відповіді на ключові питання", – сказав президент, підкресливши, що кожен спортсмен має відчувати турботу держави.

Бажаючи спортсменам перемоги на Чемпіонаті світу, Ющенко подарував їм подорожню ікону.

У свою чергу, Олег Блохін від імені команди подарував Ющенку м’яч з автографами колективу збірної, а футболіст Андрій Шевченко – комплект форми збірної України.

Тренер та кращий гравець команди у своїх коротких виступах підкреслили, що для всього колективу підтримка з боку президента є надзвичайно важливою.

Суркіс на зустрічі поінформував президента про нинішній стан справ в українському футболі. Президент ФФУ, зокрема, повідомив, що наприкінці жовтня до України, як ще до кількох десятків держав, привезуть оригінал Кубка світу з футболу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування