Постріли у мера Ялти – наслідок заяв Зінченка та відставки Тимошенко і Ко?

Середа, 12 жовтня 2005, 15:19

Виконуючий обов’язки мера Ялти Олександр Чабанов, у якого стріляли напередодні ввечері, пов'язує напад на себе не з бізнесом, а з політикою.

"Це ніяк не пов’язано з моєю бізнесовою діяльністю, оскільки після того, як я став в.о. мера Ялти, не маю жодного відношення до бізнесу. Єдиний мотив – це політика", - заявив Чабанов.

Він сказав, що "корупційний скандал і заяви окремих політиків, яких раніше називали командою Ющенка, породжують певну вседозволеність у регіонах".

"Справжній кримінал намагається підняти голову і програмувати хід наступних парламентських виборів", - пояснив Чабанов.

За словами Чабанова, "кілер стріляв у нього тричі", тоді як МВС повідомило про два постріли.

"Першим пострілом я був поранений у лікоть, від нього впав і не потрапив під другу кулю. Після стрілянини на вулиці, злочинець увірвався за мною до будинку і втретє вже стріляв у моєму домі", - сказав Чабанов.

Він сказав, що "навіть гадки не має, хто в нього стріляв", повідомляє прес-служба "Народного Союзу Наша України", ялтинський осередок якого очолює Чабанов.

Коментуючи стан справ у Ялті, виконуючий обов’язки мера зауважив: "За зиму нам вдалося витягти Ялту з економічної прірви, про це свідчить статистика. Ми вивели місто на першу позицію в Криму".

"У мене ніколи не було ніякого страху, я відкрито і без охорони прогулювався набережною Ялти і спілкувався з людьми", - наголосив він.

Чабанов, який перебуває у лікарні, повідомив, що йому "зроблено операцію і колять знеболювальне".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування