Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович готується укласти шлюбний контракт з чоловіком, а не з Тимошенко

Середа, 12 жовтня 2005, 15:41

Голова Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що партія екс-губернатора Харківщини Євгена Кушнарьова "Нова демократія" ввійде до передвиборчого Блоку Януковича.

Про це він сказав, перебуваючи у Харкові, повідомляє прес-служба Януковича у середу.

Коментуючи цю заяву Януковича, Кушнарьов сказав: "Наші партії сьогодні, можна сказати, оголосили про заручини, а тепер будемо працювати над укладенням шлюбного контракту".

Водночас, як повідомляє "Інтерфакс-Україна", на прес-конференції в Харкові Янукович заявив, що Партія регіонів не збирається на майбутніх парламентських виборах співпрацювати з Блоком Юлії Тимошенко.

"Ми не збираємося співпрацювати з Тимошенко", - заявив Янукович. Він пояснив, що його партія є опозиційною, а партія Тимошенко - "провладною".

Він підкреслив, що Партія регіонів домагається від екс-прем’єра і президента відповіді "на одне питання: хто має відповісти за розвал економіки?".

На його думку, "треба мати особливий талант, щоб за такий короткий період розвалити найуспішнішу економіку за всі роки незалежності України".

За словами Януковича, на дане питання поки ніхто не відповів.

Говорячи про проект бюджету на майбутній рік, глава партії відзначив, що це має бути антикризовий бюджет. Він відзначив, що Партія регіонів буде домагатися збільшення доходів місцевих бюджетів у держбюджеті майбутнього року. За його словами, зараз ця частка планується на рівні 38,5%.

Янукович заявив, що його партія "категорично проти" такого розподілу, нагадавши, що в період, коли він очолював уряд, частка місцевих бюджетів була доведена до 44%.

Він сказав також, що Партія регіонів буде добивати збільшення державних асигнувань на підтримку агропромислового комплексу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування