Лідер "Нашої України" порадив Лазаренку проситися до Тимошенко

Середа, 12 жовтня 2005, 17:54

Лідер фракції "Народний Союз Наша Україна" Микола Мартиненко не бачить місця для Павла Лазаренка у списку "Нашої України" і вважає, що цей екс-прем'єр взагалі помилився зі своєю політичною орієнтацією.

Про це народний депутат заявив, відповідаючи на запитання про ініціативу Лазаренка, повідомляє прес-служба партії.

"Я не дивуюся з приводу того, що різнокаліберні політичні маргінали демонструють прагнення об'єднатися з "Нашою Україною" на виборах-2006 – адже орієнтуються завжди на сильних. Мушу декого розчарувати: це прагнення не має й не може мати ніяких шансів на взаємність", - відзначив депутат.

На думку Мартиненка, "є два можливих пояснення таких "ініціатив": або Павло Іванович у себе в Америці зовсім втратив відчуття реальності, або він намагається банально "попіаритися" на нашій політичній силі".

"А взагалі, об’єднуватися варто з тими силами, з якими є досвід плідної співпраці. Тому я порадив би Павлові Лазаренку спробувати об'єднатися з Юлією Тимошенко. Вони добре одне одного знають і завжди зможуть знайти спільну мову", - запропонував Микола Мартиненко.

У той же час про те, що "Народний Союз Наша Україна" не проводив і не буде проводити переговори про блокування з партією Павла Лазаренка", заявив журналістам і перший заступник голови центрального виконкому "Нашої України" Ігор Жданов.

"Ніяких переговорів, ніякого спілкування між "Нашою Україною" і Павлом Лазаренком немає, не було і не буде. Усі заяви про блокування – це маячня Лазаренка", - сказав Жданов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...