Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На спілкування Ющенка і Суркіса пустили поменше зайвих очей

Четвер, 13 жовтня 2005, 12:26

Провідні спортивні видання України не змогли потрапити на зустріч президента Віктора Ющенка зі збірної по футболу.

Газета "Комерсант" пише, що, крім їхнього співробітника, якого не пустили, на заході не було газет "Спорт-Експрес в Україні" і "Команда". В їхніх редакціях повідомили, що ніхто на цю зустріч не запрошував.

У прес-службі Федерації футболу України сказали, що списки формував секретаріат президента. Самі вони довідалися про подію, що планувалася, лише напередодні близько півночі, однак не отримали права складати списки представників преси.

Журналіст "П'ятого каналу" Станіслав Хацкевич сказав, що ввечері напередодні зустрічі в редакцію телеканалу надійшло персональне запрошення із секретаріату президента.

Однак керівник відділу акредитації прес-служби секретаріату президента Олег Кошелев сказав, що вони "проводили акредитацію, і навіть ті з журналістів, хто приїхав пізніше, потрапили на зустріч".

"Комерсант" відзначає, що "секретаріат президента, передчуваючи різні неформальності на зустрічі Віктора Ющенка зі збірною, сильно формалізував допущений на неї журналістський пул".

Як відомо, на зустрічі Ющенка зі збірною був присутній його давній опонент, голова Федерації футболу України й один з лідерів СДПУ(о) Григорій Суркіс.

До цього Ющенко спілкувався з Суркісом перед матчем Україна-Данія 30 березня, проте пізніше на прохання переповісти про суть розмови, президент сказав, що "це була незначна подія, щоб її запам’ятовувати".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування