ЯНУКОВИЧ ЗРОБИВ "КОЗЛІВ" "МУДАКАМИ"

Четвер, 13 жовтня 2005, 13:00

Голова Партії регіонів Віктор Янукович, спілкуючись з жителями Кривого Рогу, обізвав "хазяїв" міста "мудаками".

Про це пише "Обком" у четвер.

Відповідаючи на прохання молодої людини говорити державною мовою, голова Партії регіонів сказав наступне: "Хоча я розмовляю російською мовою, я люблю Україну не менше, ніж ваші хазяї-мудаки!"

Під час поїздки Янукович також відвідав цехи ВАТ "Центрального гірничо-збагачувального комбінату", майже дві години спілкувалася з партійним активом міста і робітниками комбінату.

У поїздці Януковича супроводжували його однопартійці Тарас Чорновіл, Віталій Хомутинник, Олег Царьов і кілька інших депутатів.

Говорячи на прес-конференції про опозицію, екс-прем'єр сказав, що "ми не будемо заважати владі, щоб вона не навішала на нас свої прорахунки, мовляв, нам заважали. Нехай влада сама покаже, на що здатна, народ, до речі, це вже відчуває".

З приводу торішнього продажу комбінату "Криворіжсталь" Янукович заявив, що перед приватизаційним конкурсом у трудового колективу і профспілки підприємства запитували - продавати або не продавати підприємство, велика частина його виступила за приватизацію. І навряд чи ця точка зору змінилася.

Як відомо, під час президентської кампанії Янукович у Луганську сказав, що переможе "цих козлів, які нам постійно заважають жити".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування