Вітренко "домінуватиме" над Медведчуком?

П'ятниця, 14 жовтня 2005, 09:40

Лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталя Вітренко заявляє, що на парламентські вибори-2006 ПСПУ піде в блоці з іншими політичними силами.

Про це Вітренко сказала, відповідаючи на питання УНІАН, повідомляє "Обком".

"Я думаю, що ми створимо блок, тому що зараз ми дуже інтенсивно ведемо переговори з цілою низкою партій", – сказала вона.

На її думку, блок підсилить позиції ПСПУ, однак партія буде в ньому домінувати.

"Ми думаємо, що наша позиція домінуватиме в блоці", – сказала Вітренко.

На питання, з якими силами буде об'єднуватися ПСПУ у виборчій кампанії, вона пообіцяла дати "абсолютно точну відповідь" через місяць.

У той же час, із приводу блокування з партією "Держава", яку очолює экс-генпрокурор Геннадій Васильєв, Вітренко сказала: "З партією "Держава" саме змінилася ситуація. Якщо місяц-півтора тому я сказала б, що партія "Держава" буде йти з нами в блоці, то тепер – ні."

Вона також додала: "Ми бачимо, що партія "Держава" змінює свою позицію... Як видно, "Держава" буде йти з Януковичем, тобто з нами в блоці "Держава" йти не буде".

На питання, чи може ПСПУ піти в блоці з СДПУ(о), що очолює екс-глава президентської адміністрації Віктор Медведчук, Вітренко відповіла: "Ми зараз саме це обговорюємо".

Як повідомляє "Обком", за результатами останніх соціальних опитувань, ПСПУ на виборах набрала би більше трьох відсотків голосів виборців, необхідних для проходження партії в парламент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування