Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко задоволений звільненням Піскуна, бо він "пробуксовував"

П'ятниця, 14 жовтня 2005, 17:51

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає звільнення генерального прокурора Святослава Піскуна наслідком неефективної роботи Генеральної прокуратури під його керівництвом.

Про це він заявив на прес-конференції в Запоріжжі, повідомляють Українські новини.

З його слів, при Піскуні прокуратура й міліція з різних обставин не змогли налагодити ефективне співробітництво.

"Ми життям і законом покликані працювати пліч-о-пліч, такої злагодженої роботи наших органів, на жаль, не вийшло через різні обставини", - заявив Луценко.

На його думку, для міліції "образливо" те, що сьогодні деякі обласні органи прокуратури довго й неефективно розслідують резонансні справи, у яких фігурують посадові злочини, а в деяких випадках - безпідставно їх закривають.

"Голова однієї з київських сільрад, де розташовані елітні будинки київського політичного бомонду, затриманий при одержанні хабара в 129 тис. доларів: пальці світяться, гроші позначені... і через півроку справа закривається через відсутність складу злочину... Я вважаю це дискредитацією роботи міліції", - заявив Луценко.

Міністр також вважає, що президент прийняв таке рішення на основі оцінки того, яка із правоохоронних структур сьогодні працює ефективніше.

"Президент прийняв рішення, яка із частин правоохоронних органів пробуксовує зараз... якщо він прийняв таке рішення (звільнення Піскуна) - я із задоволенням погоджуся", - заявив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування