Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров повернув винахід Ющенка

Субота, 15 жовтня 2005, 10:57

Кабінет міністрів затвердив рішення про створення семи урядових комітетів.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар українського прем'єра Валентин Мондрієвський, відповідну постанову прийнято в суботу.

Відповідно до документу, створений комітет з питань економічної політики, який очолив прем'єр-міністр Юрій Єхануров, його заступником став міністр економіки Арсеній Яценюк.

Комітет з питань правої політики й оборони також очолив прем'єр, його заступник - перший віце-прем'єр Станіслав Сташевський. Комітет з питань розвитку реального сектора економіки очолив також Сташевський.

Комітет з регіональної політики очолив віце-прем'єр Роман Безсмертний, комітет з питань агропромислового комплексу і природокористування - віце-прем'єр Юрій Мельник, комітет з питань гуманітарної і соціальної політики - віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко, комітет з питань європейської і євроатлантичної інтеграції - міністр закордонних справ Борис Тарасюк.

Мондрієвський повідомив, що на наступному засіданні Кабінет міністрів розгляне зміни до регламенту роботи урядових комітетів.

Вперше урядові комітети були введені в 2000 році під час перебування прем'єром Віктора Ющенка. У цьому кабінеті нинішній глава уряду Юрій Єхануров обіймав посаду першого віце-прем'єра. Попередній уряд ліквідував комітети.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування