Головатий буде особисто захищати Ющенка від Піскуна

Субота, 15 жовтня 2005, 12:06

У випадку звернення колишнього генпрокурора Святослава Піскуна до суду з позовом на дії президента, інтереси глави держави в суді буде представляти міністр юстиції.

Про це Сергій Головатий повідомив у п'ятницю у вечірньому ефірі телеканалу "Інтер".

"Якщо Святослав Піскун звернеться до суду з позовом або скаргою на дії президента, то, звичайно, що представляти президента буде міністр юстиції", - сказав Головатий.

"Тому що це є його головним функціональним обов'язком - забезпечувати юридичними порадами, юридичними послугами президента й уряд. Тому я готовий до виконання цієї функції", - відзначив міністр.

Відповідаючи на питання, чи є в Піскуна шанси виграти цей суд, Головатий сказав, що не варто говорити про якісь шанси, коли мова йде про судову справу.

"У будь-якій судовій справі не варто порушувати питання про шанси, тому що коли людина звертається до суду, вона розраховує, вона думає, що в неї є шанс", - підкреслив він.

Головатий також повідомив, що подав заяву про складення депутатських повноважень.

"Я склав із себе депутатські повноваження, тому я зараз буду говорити як міністр, а не як народний депутат", - сказав він, додавши, що "заніс заяву Литвину в понеділок, 10 жовтня".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування