Литвин добре підготувався і радий істериці

Субота, 15 жовтня 2005, 12:41

Голова Верховної Ради, лідер Народної партії Володимир Литвин заявляє, що блок Литвина готовий до участі у виборчій кампанії.

Виступаючи в суботу на конференції Запорізької організації Народної партії, Литвин заявив, що "партія готова до проведення передвиборчої кампанії".

Він також повідомив, що вже днями буде сформований центральний штаб. За його словами, на загальноукраїнському рівні прийнято рішення формувати блок.

Він відзначив, що питання блокування надзвичайно складне, оскільки мова йде про місця в списку.

Литвин також нагадав, що на даному етапі Народна партія найбільше просунулися в питанні блокування з парією "Справедливість" і Республіканською партією.

"У принципі, цього достатньо для формування блоку", - відзначив Литвин, додавши, що Народна партія готова до широкомасштабного діалогу і з іншими політичними силами.

Він прогнозує, що виборча кампанія буде складною, буде процвітати чорний піар, незважаючи на те, що суспільство вже наситилося цим.

Разом з тим, Литвин вважає, що "істерика противників" Народної партії свідчить про те, що "партія йде в правильному напрямку".

Литвин повідомив, що на сьогоднішній день кількість членів Народної партії складає 440 тисяч осіб, і при цьому кількість постійно зростає.

Лідер Народної партії також закликав своїх соратників визначитися з блокуванням на регіональному рівні. "Реальність така, що на регіональному рівні партія не зможе домінувати, і тому потрібно знаходити союзників, що дасть свій результат", - підкреслив він.

Ліга

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування