На виборах буде символіка Майдану

Неділя, 16 жовтня 2005, 15:58

Партія "Народний союз Наша Україна" буде використати на парламентських виборах 2006 року символіку Віктора Ющенка на президентських виборах 2004 року.

Про це сказав заступник голови ради партії й глава її фракції в парламенті Микола Мартиненко, повідомили Ліга в прес-службі НСНУ.

На питання, чи буде використовувати "Наша Україна" на виборах символіку Майдану, Мартиненко відповів: "Символіка партії має багато спільного з символікою Майдану".

"Якщо мова йде про скандали, які затіваються, то наша позиція однозначна: неприпустимим є використання виборчої символіки 2004 року в комерційних цілях. Все, крапка. У політичних - припустимо", - відзначив він.

Коментуючи можливість того, що список партії на виборах очолить брат президента Петро Ющенко, Мартиненко заявив: "Спекулювати прізвищем Ющенко ми не будемо".

Мартиненко повідомив також, що сума його судового позову проти Олександра Зінченка за моральний збиток становить одну копійку.

"Якби людина мала більш серйозний імідж, може, я б іншу суму поставив. А копійка - тому що менше не можна. І ще тому, що саме так я ставлюся до слів Зінченка. Гріш їм ціна. Не дорожче", - відзначив Мартиненко.

"Була серія безпідставних обвинувачень, які звучали з вуст Тимошенко, Томенка, Турчинова... Щодо тих же аспектів виступав і Кравчук. Маю на увазі - у зв'язку з Березовським. Не виключаю появи й інших "шісток", - сказав він.

"Але якщо якийсь Іванов, Сидоров або Пупкін буде знову на мене щось говорити, це не означає, що я буду подавати позови проти кожного. Вистачить одного. Вдруге доводити те саме просто нема сенсу", - підкреслив лідер фракції "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування