Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партію Тимошенко у Львові лихоманить

Понеділок, 17 жовтня 2005, 12:53

Керівництво львівської обласної організації "Батьківщина" не допустило журналістів на звітно-виборчу конференцію.

Про це пише "Львівська газета" в понеділок.

Як зазначає видання, напередодні конференції депутат Андрій Шкіль запевняв, що обласна партконференція "Батьківщини" буде відкритою, а якщо представників ЗМІ не пускатимуть, то "я сам проведу журналістів".

Проте в день конференції, він сказав, що не може вирішити цього питання, оскільки навіть не є делегатом, а все вирішує конференція.

Як нагадує газета, "те, що в середовищі львівської "Батьківщини" чималі негаразди, – факт доконаний".

Так, "чимало критичних стріл випустили в бік керівництва обласного осередку "Батьківщини", зокрема її голови Івана Деньковича, тутешні однопартійці. Згадати хоча б відкрите протистояння пана Деньковича з екс-головою ЛМО "Батьківщина" Емілією Подляшецькою".

Також газета наводить приклад – міні-демарш керівника міської організації партії Василя Лозинського, який перед тим, як піти, звинуватив Деньковича в "узурпації влади" та "неправомірних "чистках" у партійних рядах".

"Останній приклад того, що "Батьківщину" на Львівщині лихоманить, стало виключення з лав партії декількох членів, зокрема депутата обласної ради Олега Канівця, та висловлення недовіри тому ж таки Іванові Деньковичу з боку Стрийської РО ВО "Батьківщина", - пише газета.

В той же час, як зазначає видання, декільком журналістам вдалося потрапити на конференцію.

На конференції відбулися перевибори голови львівської облорганізації партії. Як пише газета, було висунуто єдину кандидатуру – Деньковича, за якого присутні і проголосували. "Не було жодного голосу "проти" чи "утримався". Всі забажали бачити пана Деньковича своїм керманичем наступні два роки", - зазначає газета.

Газета також повідомляє, що перед голосуванням Денькович звітував про період від 29 листопада 2003 року до 15 жовтня 2005-го. 86 делегатів одностайно визнали роботу чинного голови "задовільною".

У звіті Денькович звинуватив Канівця у "зраді". "Він наголосив, що Канівець вибирав собі "жертв" із числа депутатів Львівської обласної ради і пропонував їм входження у виборчі списки "Батьківщини" за 100 тисяч доларів США", - пише газета.

"Газеті" не вдалося поспілкуватися з самим Олегом Канівцем, який не брав слухавки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування