Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін повернув у "Нафтогаз" кадра, якого звинуватили в махінаціях з газом

Понеділок, 17 жовтня 2005, 16:49

Уряд України відновив Ігоря Вороніна на посаді заступника голови правління Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України" з 26 червня 2005 року.

Це закріплено постановою уряду України 1019 від 14 жовтня.

Кабінет міністрів також скасував постанову 509 від 25 червня про звільнення Вороніна з посади заступника голови "Нафтогазу України".

Як повідомлялося, голова правління "Нафтогазу України" Олексій Івченко 29 вересня підписав черговий наказ про звільнення Вороніна. Підписаний у серпні наказ про його звільнення був скасований.

Івченко пояснював неможливість виконання постанови Кабміну і звільнення Вороніна з посади заступника голови тим, що він знаходився на лікарняному.

Воронін був призначений на посаду заступника голови правління "Нафтогазу України" постановою уряду в квітні 2002 року, а звільнений у червні 2005 року.

Як повідомлялося, екс-глава Служби безпеки України Олександр Турчинов у вересні заявив про причетність Вороніна до організації чинної на даний час системи постачань туркменського газу в Україну, що, на думку Турчинова, може викликати дефіцит газу в країні.

У патронаті схеми він обвинуватив тоді першого помічника президента Олександра Третьякова.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування