Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка у боротьбі не зупинять імена Порошенка, Третьякова чи Мартиненка?

Понеділок, 17 жовтня 2005, 19:37

Президент України Віктор Ющенко наголошує, що реагуватиме на будь-які прояви корупції, незважаючи на імена обвинувачених в ній.

Про це він заявив в інформаційному агентстві "Блумберг" у Лондоні, виступаючи перед провідними представниками політичних та ділових кіл Великобританії, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко запевнив, що приділятиме велику увагу темі боротьби з корупцією.

У своєму виступі Ющенко висловив переконання, що нині одним із головних чинників боротьби з корупцією в Україні стали незалежні медіа, які, на відміну від чотирнадцяти попередніх років, можуть порушувати цю тему набагато активніше та гучніше.

Ще одним важливим фактором у боротьбі з корупцією має бути існування незалежної судової гілки влади, зазначив він.

Президент наголосив, що вимагатиме від правоохоронних органів жорсткої реакції та розслідування по кожному з фактів корупції, про які повідомлятимуть громадяни.

У цьому контексті Ющенко підкреслив, що важливим є не лише проведення слідства, а й завершення справ шляхом їх передачі на розгляд суду.

Віктор Ющенко підкреслив – незважаючи на те, що навколо проблеми боротьби з корупцією існує багато політичних спекуляцій та маніпулювань, він не дасть "заговорити" цю тему.

Президент висловив переконання, що корупцію в Україні буде подолано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...