Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бабу Параску покликали в чергове турне

Вівторок, 18 жовтня 2005, 10:44

Активну учасницю помаранчевої революції Параску Королюк запросив до себе у гості голова Дніпропетровської облради Микола Швець.

"Два тижні тому він написав Парасці Королюк листа. Вона була настільки розчулена увагою, що одразу вирушила в подорож", - повідомляє канал НТН.

У той же час баба Параска зізнається, що запрошення на Дніпропетровщину не чекала, тим більше від Миколи Швеця.

"Я була на десятому небі, коли я побачила, що це письмо від такої людини, і що вона грамотна і добросовісна, що поважає таку жіночку стареньку. Я вам навіть не можу передати, навіть сльоза давить горло. Дуже мені було приємно", - зауважила старенька.

За словами каналу, баба Параска не одразу пішла на прийом в облраду. Спочатку вона подорожувала селами Дніпропетровщини, щоб поспілкуватися з людьми.

У той же час, зазначає НТН, Миколі Швецю могло й не пощастити зустрітися із бабою Параскою. Зазвичай вона не відповідає на листи, бо їх приходить купа з усього світу.

"Яке листуюся? Я картошку копала. Мені не було коли листуватися", - додає баба Параска.

Зі свого боку Швець зізнається, що "він у захваті від бабці": "Вона на своєму прикладі довела, що проста людина так хвилюється за Україну і може зробити для неї набагато більше, ніж сьогоднішні політики".

Зокрема, голова облради радить політикам зустрітися з бабою Параскою. За його словами, "вона здатна багатьох навчити розуму".

Як відомо, баба Параска, пенсіонерка з Тернопільщини, була нагороджена орденом княгині Ольги третього ступеня.

Три тижні тому вона приїздила до Києва, щоб помирити екс-прем'єра Юлію Тимошенко з президентом Віктором Ющенком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування