Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(о) боїться терористів і хоче референдум

Вівторок, 18 жовтня 2005, 17:09

СДПУ(о) звинувачує президента Віктора Ющенка в тому, що він відпрацьовує кошти, вкладені в його президентську кампанію країнами НАТО, підштовхуючи Україну до цієї організації.

Про це йдеться в заяві СДПУ(о), поширеній прес-службою партії.

"Наполегливість, з якою президент України лобіює інтереси Північноатлантичного альянсу, свідчить про те, що він не є вільним у прийнятті цього важливого для України рішення", - говориться в заяві.

СДПУ(О) заявляє, що "нинішній політичний режим, що прийшов до влади за допомогою, у тому числі і фінансової, від країн, що входять у НАТО, відпрацьовує вкладені в нього інвестиції в період "помаранчевої революції".

"Україна стала розмінною монетою в руках натовських генералів і заокеанських політиків у їхній великій грі проти Росії. Результатом цього стало різке погіршення політичних і економічних відносин з нашими партнерами по СНД, і в першу чергу з Росією, поглиблення кризових явищ в економіці України", - йдеться в заяві.

СДПУ(о) вважає, що рішення в такому питанні має прийматися народом, і ініціює проведення всеукраїнського референдуму з питання вступу України до НАТО та Єдиного економічного простору.

СДПУ(О) також застерігає, що вступ до НАТО "суттєво підвищує небезпеку терористичних нападів на Україну".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...